Horný Lieskov, okres Považská Bystrica

Predaj nových domov v objatí prírody obce Horný Lieskov

Cena: 269 000 €
Úver 80%
od 965 € mesačne
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 1
  • Energetický certifikát A0
  • Úžitková plocha 109,25 m2
  • Zastavaná plocha 133,47 m2
  • Plocha pozemku 635 m2

Informácie o ponuke č. 1242

Ak hľadáte rodinný dom – bungalov v objatí prírody, v štádiu holodomu, ktorý si môžete zariadiť podľa vlastných predstáv, táto ponuka je určená práve pre vás. Prečítajte si základné informácie nižšie a neváhajte kontaktovať nášho agenta pre osobnú obhliadku, ktorú vrelo odporúčame. Nemusíte sa obávať o financovanie – zabezpečíme vám výhodné hypotekárne ponuky a garantujeme vybavenie hypotéky v požadovanej sume.

Projekt “Na výslní” – Váš nový domov plný svetla a pohody

Objavte moderné bývanie v exkluzívnych 4-izbových bungalovoch s priestrannými záhradami na slnečných, južne orientovaných pozemkoch. Projekt ponúka tri pozemky s rozlohou 635 m² a jeden o výmere 636 m², čo vám poskytne dostatok priestoru na oddych aj aktivity. Developer kladie dôraz na premyslené dispozičné riešenie a optimálnu orientáciu domov voči svetovým stranám, aby bol váš nový domov vždy zaplavený prirodzeným svetlom.

Veľké presklené plochy a čisté, minimalistické línie prinášajú do vášho bývania nadčasový dizajn a otvorené, presvetlené priestory. K dispozícii sú parkovacie miesta pre tri autá priamo pred domom, a to všetko s použitím kvalitných stavebných materiálov. Tento projekt je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné bývanie v modernej a bezpečnej lokalite novej výstavby rodinných domov.

Lokalita, kde pokoj a dostupnosť idú ruka v ruke

Život v malých obciach blízko väčších miest sa stáva čoraz populárnejším. Ľudia čoraz viac uprednostňujú pokojné prostredie na okraji mesta, kde môžu uniknúť od ruchu veľkomesta a využívať výhody nižších cien nehnuteľností. Investícia do nehnuteľností v rozvíjajúcich sa lokalitách je navyše z dlhodobého hľadiska veľmi atraktívna.

Obec Horný Lieskov, kde sa projekt nachádza, je dynamicky sa rozvíjajúca lokalita v tesnej blízkosti okresného mesta Považská Bystrica. Bývate tu na novej ulici so všetkou potrebnou infraštruktúrou, ako sú obecný vodovod a plynovod, napojené na hlavnú cestu. V blízkej budúcnosti je plánovaná aj výstavba obecnej kanalizácie, čo ešte zvýši komfort bývania.

Obec ponúka základnú občiansku vybavenosť – materskú školu, potraviny, kostol, telocvičňu a hlavne krásne prírodné prostredie ideálne na oddych a rekreáciu. Autom sa z obce dostanete na diaľnicu D1 v Beluši alebo Sverepci za necelých 10 minút, pričom autobusová zastávka je len 300 metrov od vášho domova s pohodlným spojením do okolitých obcí a miest ako Považská Bystrica a Púchov.

Špičkové vyhotovenie domov na mieru vášho pohodlia

Domy budú vyhotovené v štádiu holodomu, čo vám poskytuje priestor doladiť interiér presne podľa vašich predstáv. Štruktúrovaná omietka na fasáde, vnútorné omietky, kvalitné izolované trojsklá a ďalšie prvky sú len začiatkom. Podlahové vykurovanie s teplovodným systémom a tepelné čerpadlo (vzduch-voda) zabezpečujú maximálny komfort a efektívnu spotrebu energie. Navyše, domy sú pripravené na montáž krbovej vložky, čo vášmu domovu dodá ešte viac útulnosti.

Technické detaily a výhody, ktoré oceníte

  • Nosné konštrukcie z keramických tvárnic s hrúbkou 300 mm a základy o hrúbke 150 mm zabezpečujú stabilitu a dlhú životnosť.
  • Všetky domy majú modernú plochú strechu a zateplenie fasádnym polystyrénom s hrúbkou 180 mm pre efektívnu tepelnú izoláciu.
  • Strecha je zateplená fúkanou minerálnou izoláciou s hrúbkou 450 mm, čo spĺňa najvyššie teplo-technické štandardy.
  • Príprava na vonkajšie žalúzie, zabezpečovací systém a inštalácia 32A ističov znamenajú, že váš dom je nielen krásny, ale aj funkčne pripravený na budúcnosť.
  • Energetická trieda A0 je zárukou nízkych nákladov na bývanie a šetrnosti k životnému prostrediu.
  • Každý dom má retenčnú nádrž na zber dažďovej vody o objeme 7 m³, ktorú môžete využiť na zavlažovanie záhrady.

Spevnené plochy, chodníky, terasa a parkovacie státia sú vydláždené zámkovou dlažbou, čo vám poskytne moderný vzhľad exteriéru a jednoduchú údržbu.

Váš nový domov v projekte “Na výslní” ponúka všetko, čo si moderná rodina môže priať – pokoj, priestor, moderný dizajn a pohodlie v blízkosti prírody aj mesta. Nechajte sa očariť týmto unikátnym projektom a zarezervujte si svoje nové bývanie už dnes!

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Nadežda Helíková, finančný agent
Nadežda Helíková
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska