Čukáraboň, Dunajská Streda, okres Dunajská Streda

Predaj novostavby domu s garážou a bazénom v Dunajskej Strede

Cena: 448 900 €
Úver 80%
od 1 610 € mesačne
  • Predaj Rodinný dom
  • Počet podlaží 1
  • Energetický certifikát B
  • Úžitková plocha 180 m2
  • Zastavaná plocha 252 m2
  • Plocha pozemku 714 m2

Informácie o ponuke č. 1231

Ponúkame na predaj novostavbu moderne zariadeného jednopodlažného 4-izbového rodinného domu so vstavanou garážou, záhradným domčekom (sklad/dielňa) a pozemkom so zapusteným bazénom. Ďalšie informácie o nehnuteľnosti sa nachádzajú nižšie v popise, pod virtuálnou prehliadkou a videoprehliadkou, ktoré vám odporúčame pozrieť.

3D virtuálna prehliadka

Videoprehliadka

Aktivujte si cez YouTube a Facebook upozornenia na naše nové videá a príspevky.

Lokalita nehnuteľnosti:

Nehnuteľnosť sa nachádza v Dunajskej Strede, časť Malé Blahovo, v novej obytnej štvrti GARDEN TOWN na tichej ulici Čukáraboň. Lokalita je tvorená modernými novostavbami, ktoré vytvárajú novú a atraktívnu časť mesta.

Pozemok a dispozícia nehnuteľnosti:

Pozemok je rovinatý s celkovou výmerou 714 m². Zastavaná plocha je 252 m². Rodinný dom má zastavanú plochu 227 m² a úžitkovú plochu 180 m² vrátane garáže a záhradného domčeku. Dom disponuje vstavanou garážou pre jedno auto a vonkajším parkovaním pre dve autá. Dom je rozdelený na dennú a oddychovú časť. Denná časť pozostáva z kuchyne, obývacej izby so vstupom na terasu, pracovne (aktuálne využívanej ako spálňa), samostatnej toalety a technickej miestnosti. Oddychová časť zahŕňa dve izby so vstupom na terasu a kúpeľňu s vaňou, sprchovým kútom a toaletou.

Vybavenie nehnuteľnosti:

Dom je vybavený nábytkom na mieru, vrátane kuchyne so spotrebičmi a veľkým ostrovčekom. Nehnuteľnosť je napojená na verejné inžinierske siete, vodovod, kanalizáciu a elektrické vedenie. Je pripravená na montáž solárnych kolektorov. Vykurovanie je zabezpečené nízkoenergetickým podlahovým systémom s elektrickým kotlom a rekuperačnou jednotkou. V dome je klimatizácia a optický internet. Okná sú hliníkové s izolačným trojsklom a elektricky ovládanými žalúziami. Na podlahách je dlažba a laminát.

Exteriér nehnuteľnosti:

Vonkajšia terasa s drevenou konštrukciou je prístupná z dvoch izieb a obývacej miestnosti. Vedľa domu je záhradný domček s úžitkovou plochou 40 m², ktorý môže slúžiť ako dielňa alebo sklad. Na pozemku je zapustený bazén s rozmermi 6,75 m x 3,5 m a hĺbkou 1,52 m, konštrukcia je zo železobetónových stien so špeciálnou fóliou.

Okolie nehnuteľnosti:

V blízkosti sa nachádzajú predajne BILLA, COOP Jednota, lekáreň, základná škola, materská škôlka a kaviareň. Dunajská Streda je vyhľadávaná pre pokojné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do miest Bratislava (45 km cca 35 minút), Győr (43 km cca 45 minút) a Viedeň (113 km cca 80 minút). Komfort cestovania zvyšuje rýchlostná cesta D4R7. Na Letisko Bratislava M. R. Štefánika sa dostanete autom do cca 35 minút, na Letisko Viedeň-Schwechat do cca 55 minút a na letisko Ferenca Liszta Budapešť do cca 2 hodín.

Financovanie nehnuteľnosti:

Kúpu nehnuteľnosti je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a pripravíme pre vás výhodné úverové ponuky. Náklady na prevod nehnuteľnosti vrátane katastrálnych a notárskych poplatkov hradí realitná kancelária.

Ďalšie informácie a obhliadka nehnuteľnosti:

Pre viac informácií kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná aj osobnú obhliadku nehnuteľnosti, ktorú odporúčame.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
Bc. Alžběta Dobrá, finančný agent v Dunajskej Strede
Bc. Alžběta Dobrá
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska