Oščadnica, okres Čadca

Predaj 3-podlažného rodinného domu v Oščadnici

Cena: 239 500 €
Úver 80%
od 859 € mesačne
  • Predaj Rodinný dom
  • Energetický certifikát nemá
  • Úžitková plocha 240 m2
  • Zastavaná plocha 140 m2
  • Plocha pozemku 784 m2

Informácie o ponuke č. 1224

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite - v obci Oščadnica. Dom sa nachádza na rovinatom, slnečnom pozemku s rozlohou 784 m2 vo vzdialenosti približne 2 km od centra obce. Pozrite si virtuálnu prehliadku, fotografie a kontaktujte realitného agenta, ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku. Ďalšie informácie o nehnuteľnosti nájdete nižšie v popise.

3D virtuálna prehliadka

Dom bol daný do užívania v roku 1974, odvtedy však prevažná časť domu prešla viacerými rekonštrukciami. Dom je napojený na verejný vodovod, elektrinu 230 V / 400 V a plyn. Odpadové vody ústia do žumpy. V dosahu je verejná kanalizácia s možnosťou pripojenia. Murivo domu tvoria škvarové kvádre.

Zrealizované rekonštrukcie:

  • okná plastové s izolačným 2-sklom
  • výmena strešnej krytiny pred 12 rokmi, strešnou krytinou je kanadský šindeľ, ktorého odhadovaná životnosť je 50 až 60 rokov,
  • medená elektroinštalácia a kamerový bezpečnostný systém,
  • kúpeľňa so sprchovacím kútom,
  • plávajúce podlahy v izbách,
  • nové omietky vo všetkých izbách okrem chodby a predsiene,
  • rozvody kúrenia,
  • plynový kotol so zabudovaným ohrevom vody Protherm vymenený pre piatimi rokmi a ako alternatíva liatinový kotol Viadrus na tuhé palivá,
  • vnútorná izolácia obvodových múrov polystyrénom o hrúbke 5 cm, izolácia stropu 30 cm polystyrénom,
  • stropy na poschodí z omietnutých OSB dosiek.

Dom pozostáva z troch podlaží. Pivničné podlažie je z jednej tretiny pod úrovňou okolitého terénu. Prevažná časť tohto podlažia je tiež obytná. Nachádzajú sa tu tri obytné izby (v jednej sú pripravené rozvody na inštalovanie kuchynskej linky), kúpeľňa s vaňou a WC, chodba a kotolňa. Pivničné podlažie je prístupné samostatným vchodom zvonku a tiež schodiskom z prízemného podlažia.

Na prízemí domu sa nachádza priestranná obývacia izba, dve spálne, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, predsieň, chodba a špajza. Na poschodí sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť a dve detské izby. V dome zostáva kuchynská linka s umývačkou riadu a sporákom, prípadne ostatný nábytok a zariadenie podľa dohody.

Príslušenstvo domu tvorí praktická hospodárska budova s garážou spolu s plochou 64 m2 a altánok. Na upravenou a udržiavanom pozemku sa nachádza viacero ovocných a okrasných drevín. Prostredie zútulňuje záhradné jazierko s rybkami.

Kúpu tohto domu je možné financovať úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku.

Mám záujem
o túto nehnuteľnosť
finančný a realitný agent, Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Mgr. Róbert Kubala, RSc.
Napísať správu agentovi

Ďalšie zaujímavé nehnuteľnosti

Výber podobných nehnuteľností

Máte záujem o túto
nehnuteľnosť?
AGENT.SK, s. r. o. je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Spoločnosť je tiež registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska, pod registračným číslom 127418. Profesionálne služby, so špecializáciou na realitnú činnosť a finančné sprostredkovanie, poskytuje od roku 2006.
logo NARKS logo LRK logo Realitneá Únia SR logo Združenie realitných kancelárií Slovenska